Aan de slag: van registratie tot handelen (web)

KuCoin is wereldwijd de keuze van miljoenen mensen, en we zijn een van de beste platforms waarmee beginners Bitcoin, Ethereum en Ripple kunnen verhandelen. De registratieprocedure is eenvoudig en het is gemakkelijk om met handelen te beginnen. Hier volgt een handleiding om u op weg te helpen!

Inhoud
Stap 1: Een KuCoin-account registreren
Stap 2: Inloggen
Stap 3: Beveiliging instellen
Stap 4: Storten
Stap 5: Spothandel

Stap 1: een KuCoin-account registreren

Met uw e-mailadres of telefoonnummer:

Klik in de rechterbovenhoek van onze officiële website op Registreren. U kunt ervoor kiezen om u met uw e-mailadres of telefoonnummer te registreren.

registration 1.png

Raadpleeg voor meer informatie:

De registratieprocedure

Ontvangt u geen verificatiecodes via e-mail of sms?

Stap 2: inloggen

Zodra u zich heeft geregistreerd, klikt u rechtsboven op Inloggen om via e-uw mail, telefoonnummer of een QR code toegang tot uw KuCoin-account te krijgen.

login 1.png

login 2.png

Raadpleeg voor meer informatie:

Hulp bij registreren en inloggen

Stap 3: beveiliging instellen

Het is belangrijk dat u de activa op uw account beschermt. Om dit te doen, klikt u rechtsboven op het tabblad Profiel en gaat u naar Accountbeveiliging om uw instellingen aan te passen.

accountbeveiliging 1.png

Een handelswachtwoord instellen

Het handelswachtwoord is een getal van 6 cijfers dat wordt gebruikt om te storten, op te nemen, handelen en API's aan te maken. Maak er een en onthoud het goed.

Google 2FA koppelen

Download de Google Authenticator app

iOS: zoek naar "Google Authenticator" in de App Store

Android:

Zoek naar "Google Authenticator" in Google Play of download de app hier.

▼ Een telefoonnummer koppelen (voor accounts die via e-mail zijn geregistreerd)

Stap 4: storten

Ga naar de stortingspagina om geld aan uw account toe te voegen.

deposit 1.png

Een storting uitvoeren

Stap 5: spothandel

Nadat uw storting is bijgeschreven, moet u de activa van uw betaalaccount naar uw handelsaccount overboeken om met handelen te beginnen. (Activa Overboeken)

assets transfer.png

Kijk hier voor onze tarieven voor spothandel.

Handleidingen voor de spothandel:

Hoe kunt u handelen? Handelen → Spothandel

Hoe stort u crypto? Activa → Storten

Hoe neemt u crypto op? Activa → Opnemen

Belangrijke opmerkingen:

1. Als u geen crypto kunt opnemen, controleer dan of uw account recente wijzigingen in de beveiligingsinstellingen heeft. Dit omvat wijzigingen of toevoegingen aan uw Google 2FA, telefoonnummer, e-mailadres of handelswachtwoord. Om accounts te beschermen, worden opnames gedurende 24 uur na het wijzigen van de beveiligingsinstellingen stopgezet.

2. Als u al activa heeft, maar niet kunt handelen, moet u eerst ervoor zorgen dat deze activa naar uw handelsaccount zijn overgeboekt. Wanneer u stort, heeft u ook de optie om rechtstreeks op uw handelsaccount te storten.