Hulp bij registreren en inloggen

Inhoud (klik om te navigeren)
1. Stappen voor het registreren
2. Hulp bij inloggen
3. Wachtwoord wijzigen/vergeten

1. Stappen voor het registreren

Ga naar de officiële KuCoin-website en klik op Registreren in de rechterbovenhoek. U kunt zich met een e-mailadres of een telefoonnummer registreren.

registration 2.png

i. Met e-mail/telefoonnummer registreren (web/app)
Voer op de startpagina van KuCoin op het web of de app het e-mailadres/telefoonnummer in waarmee u zich wilt registreren en de referralcode (indien van toepassing). Vink het vakje aan om met de Gebruiksvoorwaarden akkoord te gaan en klik vervolgens op Account aanmaken en beloning claimen. Voer na de verificatie de code in die u heeft ontvangen, stel uw inlogwachtwoord in en klik vervolgens op Bevestigen om het proces te voltooien.

registration 1.png

ii. Met Apple ID/Telegram bot registreren (alleen in de app)

registration 3.png

Let op:
i. Als uw e-mailadres of telefoonnummer al in gebruik is voor een ander account, kan het niet opnieuw worden gebruikt.
ii. Heeft u een uitnodiging van een vriend gekregen? Controleer of hun referralcode verschijnt wanneer u uw wachtwoord instelt. Als de code van een uitnodigingslink niet automatisch wordt ingevuld, is de link mogelijk verlopen. Als dit gebeurt, voer dan handmatig de laatste 6 cijfers van hun referralcode in.
iii. Zodra u zich voor een account heeft geregistreerd, kunt u alle functies van KuCoin ontdekken. Bekijk onze beginnershandleidingen om uw beveiligingsinstellingen in te stellen en met handelen te beginnen.

2. Hulp bij inloggen

Ga naar de officiële KuCoin-website en klik op Inloggen in de rechterbovenhoek. U kunt inloggen via uw accountgegevens of door een QR-code te scannen.

i. Met accountgegevens inloggen

Voer uw e-mail/telefoonnummer en wachtwoord in om in te loggen.

login 1.png

ii. Met QR-code inloggen

Open de app en tik op Home. Tik na het inloggen op het scanpictogram om via een QR-code rechtstreeks vanaf het web in te loggen.

login 2.png

Let op:
i. Als u uw wachtwoord bent vergeten, stel het dan opnieuw in via Wachtwoord vergeten?
ii. Als u problemen heeft met inloggen met Google, ga dan naar Google 2FA.
iii. Als u problemen heeft met inloggen met uw telefoon, ga dan naar Telefoon koppelen.
iv. Als u meer dan 5 keer de verkeerde verificatiegegevens invoert, wordt uw account 2 uur lang geblokkeerd, gebruik uw pogingen dus voorzichtig.

3. Wachtwoord wijzigen/vergeten

Als u kunt inloggen, raadpleeg dan Inlogwachtwoord wijzigen.
Als dat niet lukt omdat u uw wachtwoord bent vergeten, raadpleeg dan Wachtwoord vergeten?

Inlogwachtwoord wijzigen (indien ingelogd)

Ga naar uw profielpictogram in de rechterbovenhoek. Klik op Beveiliging en klik vervolgens op Wijzigen aan de rechterzijde van het inlogwachtwoord:

login password 2.png

Voer het oude wachtwoord in, stel een nieuw wachtwoord in en klik op Wijzigen om te voltooien.

Wachtwoord vergeten (kan niet inloggen)

Klik eerst op de inlogpagina op “Wachtwoord vergeten?” Voer het juiste e-mailadres in en klik op Verificatiecode verzenden. Controleer uw inbox of telefoonberichten voor de code, vul deze in en klik op Volgende. Let op: controleer voordat u uw e-mailadres invoert of dit het e-mailadres is dat u heeft gebruikt om u bij KuCoin te registreren. Deze verificatiecode is 10 minuut geldig.

login password 3.png

Stel nu uw nieuwe wachtwoord in. Kies er een die niet al te eenvoudig is en bewaar uw nieuwe wachtwoord veilig.
Tip: gebruik niet hetzelfde wachtwoord als dat van uw e-mailadres of andere accounts.