De KuCoin-app downloaden

De diensten van KuCoin zijn beschikbaar op ons webplatform (kucoin.com) en mobiele apps, beschikbaar op zowel iOS als Android. Veel cryptohandelaren geven de voorkeur aan de KuCoin-app omdat u er altijd en overal mee kunt handelen. Hier volgt een gedetailleerde handleiding voor het downloaden van de KuCoin-app.

Inhoud

De iOS-app downloaden

De Android-app downloaden

1. De iOS-app downloaden

U kunt de KuCoin-app in de meeste landen in de App Stores terugvinden. Zoek gewoon naar “KuCoin” in de App Store en de KuCoin-app wordt in de zoekresultaten weergegeven. Klik op "Ontvangen" om de KuCoin-app te downloaden.

2. De Android-app downloaden

U kunt de KuCoin Android-app downloaden van Google Play of de Android APK downloaden via de KuCoin-website.

2.1. Downloaden via de Google Play Store

Klik op de link om rechtstreeks naar de KuCoin-app te gaan. Of zoek gewoon naar “KuCoin” in de Google Play Store en de KuCoin-app wordt in de zoekresultaten weergegeven. Klik op “Installeren” om de KuCoin-app te downloaden.

2.2. Downloaden via de KuCoin-website

Ga via deze link naar de downloadpagina en tik vervolgens op Downloaden om de app op uw apparaat te installeren.

Houd er rekening mee dat bepaalde Android-systemen de toestemming om externe apps te installeren kunnen uitschakelen, waardoor de installatie van apps kan mislukken. Raadpleeg de volgende handleiding voor meer informatie over de installatie.

Voor Android 8.0 of hoger

De locatie van uw instellingen en de procedure kunnen afhankelijk van de fabrikant van uw apparaat enigszins verschillen.

Met deze afbeelding als voorbeeld:

i. Ga naar “Instellingen”

ii. Zoek naar “Meer instellingen”

iii. Tik op “Applicaties”

iv. Schakel de installatie van KuCoin in

v. Installeer de KuCoin-app

Voor Android 8.0 en lager

De locatie van uw instellingen en de procedure kunnen afhankelijk van de fabrikant van uw apparaat enigszins verschillen.

Met Samsung OS bijvoorbeeld:

i. Ga naar “Instellingen”

ii. Zoek naar de hier weergegeven optie

iii. Schakel “Onbekende bronnen” in

Belangrijk: download de KuCoin-app niet van niet-officiële KuCoin-kanalen.

We hopen dat deze handleiding nuttig voor u is geweest! Als u nog vragen heeft, is ons ondersteuningsteam 24/7 beschikbaar via online chat of door een ticket in te dienen.

Veel plezier met handelen op KuCoin!