Shark Fin: introductie en gebruikershandleiding

1. Wat is Shark Fin?

Shark Fin is een gestructureerd financieel product dat door KuCoin op de markt is gebracht. Om het product te gebruiken, kiest u een redelijk prijsbereik op basis van de volatiliteit van de specifieke cryptovaluta. Shark Fin maakt potentieel hogere rendementen mogelijk en tegelijkertijd wordt de hoofdsom tot op zekere hoogte gegarandeerd.

Bullish Shark Fin

Een Bullish Shark Fin geeft voor het geselecteerde prijsbereik aan dat hoe hoger de afwikkelingsprijs op de vervaldatum, des te hoger het rendement.

Bearish Shark Fin

Een Bearish Shark Fin geeft daarentegen binnen het geselecteerde prijsbereik aan dat hoe lager de afwikkelingsprijs op de vervaldatum, des te hoger het rendement.

2. Hoe schrijf ik me op Shark Fin in?

Web:

Ga op de startpagina van KuCoin in de bovenste menubalk naar Verdienen → Shark Fin. Kies de gewenste cryptovaluta, het prijsbereik, de vervaldatum en het rendement en klik vervolgens op Inschrijven.

App:

Ga in de KuCoin-app naar de Shark Fin-pagina via het tabblad Earn. Kies de gewenste cryptovaluta, het prijsbereik, de vervaldatum en het rendement en tik vervolgens op Inschrijven voor het Shark Fin-product.

3. Hoe worden Shark Fins afgewikkeld?

Nadat u zich op een Shark Fin heeft ingeschreven, vindt het afwikkelingsproces tussen 15:00 en 15:30 uur op de vervaldatum plaats. De afwikkelingsprijs wordt op basis van de gemiddelde prijs tussen 15:00 en 15:30 berekend. Als deze prijs binnen het geselecteerde prijsbereik voor hoge rendementen valt, wordt het rendement dienovereenkomstig berekend. Het afwikkelingsbedrag = de hoofdsom + de hoofdsom × (1 + het rendement)

4. Hoe kan ik de Shark Fin-producten waarop ik me heb ingeschreven bekijken?

Web:

Ga via het hoofdmenu naar uw Financiële account om de Shark Fin-producten te zien waarop u zich heeft ingeschreven. Klik op de details om de status van de aangeschafte producten te bekijken.

App:

Ga in de app via het onderste menu naar uw Financiële account om de Shark Fin-producten te zien waarop u zich heeft ingeschreven. Tik op de producten om hun status te bekijken.

图形用户界面, 文本, 应用程序, 聊天或短信

描述已自动生成

5. Hoe kan ik het afwikkelingsbedrag van Shark Fin-producten bekijken?

Web:

Ga via het hoofdmenu naar uw Financiële account, klik op Accountgegevens en filter op het Shark Fin-producttype om de afwikkelingsgegevens te bekijken.

App:

Ga naar via het tabblad Accounts onderaan de app naar de uw Financiële account en tik rechtsboven op het pictogram Accountgegevens om uw afwikkelingsgegevens te bekijken.

shark8.png图形用户界面, 文本, 应用程序, 电子邮件

描述已自动生成