Cryptovaluta met Revolut Pay kopen

Hoe koopt u cryptovaluta met Revolut Pay?

Web

1. Selecteer via Snel kopen Revolut Pay als uw betaalmethode.

Revolut Pay 1.png
2. Klik op Kopen om naar de orderbevestiging door te gaan.

Revolut Pay 2.png
3. U wordt naar de pagina van Revolut doorgestuurd om uw betaling af te ronden.

Revolut Pay 4.png

Revolut Pay 3.png
4. Nadat u de betaling heeft voltooid, keert u naar de KuCoin-site terug om de resultaten van de aankoop te bekijken.

Revolut Pay 5.png

App

1. Ga naar Snel kopen en voer het bedrag in dat u wilt kopen.

Revolut-app 1.png

2. Kies Revolut Pay als uw betaalmethode.

Revolut-app 2.png
3. Nadat u uw order heeft bevestigd, wordt u naar Revolut doorgestuurd om de betaling uit te voeren.

Revolut-app 3.png
4. Zodra de betaling is voltooid, keert u naar de KuCoin-app terug om de transactiegegevens te bekijken.

Revolut-app 4.png