KuCoin Earn

1. Inleiding

KuCoin Earn is een door KuCoin opgericht professioneel platform voor vermogensbeheer, dat gebruikers helpt hun activa te beheren en hun vermogen te vergroten.

2. Hoe krijgt u toegang tot KuCoin Earn?

Web:

Methode 1: klik op Verdienen in de bovenste menubalk.

Methode 2: ga naar www.kucoin.com/earn.

App:

Klik op Earn in het rastermenu van de app.

3. Producten

De producten van KuCoin Earn zijn in twee categorieën onderverdeeld: producten met een laag risico en producten met een hoog rendement.

Producten met een laag risico zijn onder andere sparen, staken, promoties en ETH-staking.

Producten met een hoog rendement bestaan voornamelijk uit futures-producten, zoals onder andere Shark Fin, Dual Investment, Snowball, Convert Plus en DualFutures.

4. U kunt zich als volgt inschrijven

Producten met een laag risico: ga naar de pagina Verdienen, selecteer producten met een laag risico en klik op Inschrijven.

Producten met een hoog rendement: ga naar de pagina Verdienen, selecteer producten met een hoog rendement en klik op Inschrijven om toegang tot de productpagina te krijgen. Kies een product en klik op Inschrijven.

5. Ingeschreven producten bekijken

Deze kunt u op uw Financiële account raadplegen.

6. Aflossing

Klik op de pagina van uw Financiële account op Details om het product te bekijken en klik vervolgens op de knop Aflossen.

Bepaalde producten kunt nu niet handmatig aflossen, zoals producten met een vaste looptijd van promoties, Shark Fin, Dual Investment en Convert Plus.

earn8.png图形用户界面, 文本, 应用程序, 电子邮件

描述已自动生成

7. Uw inkomsten bekijken

Klik op de pagina van uw Financiële account op Accountdetails en filter op inkomsten om het rendement van uw gekochte producten te bekijken.