
X завжди шукає спосіб відправити мою сторінку до забуття. Це зараз настільки очевидно. Ось чому мій акаунт у середньому отримує 300 переглядів на пост. Вчора я був активний, опублікував пост і відповів на кілька коментарів, а все одно надіслав мені сповіщення від людини, яку я навіть не підписався. Що це означає, взагалі?