Ik kan geen e-mailcode of SMS-bericht ontvangen

Wanneer u op KuCoin bepaalde transacties doet of uw instellingen wijzigt, kan er een verificatiecode via e-mail of SMS worden verzonden om uw identiteit te verifiëren en uw veiligheid te beschermen.

In dit artikel worden een aantal veel voorkomende redenen en enkele concrete oplossingen uitgelegd voor het geval dat u een dergelijke code niet kunt ontvangen.

Inhoud

1. Ik kan geen e-mailcode ontvangen

2. Ik kan geen SMS-bericht ontvangen

1. Ik kan geen e-mailcode ontvangen

Controleer eerst of u hetzelfde e-mailadres gebruikt dat u heeft gebruikt om uw KuCoin-account te registeren. Daarnaast kan de verzending van de verificatie-e-mail vertraging oplopen door netwerkproblemen, vernieuw dus uw postvak of klik opnieuw op Code verzenden en wacht nog een paar minuten langer.

Soms komt de e-mail in uw spam-map terecht, u doet er dus goed aan die ook te controleren. We bevelen u ook aan om het e-mailadres no-reply@kucoin.com aan de whitelist van uw postvak toe te voegen, om te voorkomen dat de e-mail in de toekomst in de spam-map terecht komt.

Tips:

2. Ik kan geen SMS-bericht ontvangen

De vaakst voorkomende reden hiervoor is te veel verkeer op de SMS gateway. We bevelen u aan contact met onze online support op te nemen of opnieuw op Code verzenden te klikken om de code later te ontvangen.

Het kan zijn dat, wanneer u een paar beveiligingstoepassingen op uw mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, deze SMS-berichten van KuCoin ongewild blokkeren. Open in een dergelijk geval de toepassing en schakel de betreffende functies tijdelijk uit, klik daarna opnieuw op Code verzenden om een nieuwe code te krijgen.

Het kan daarnaast ook nog zijn dat uw telefoon het SMS-bericht niet ontvangt, omdat uw telefoon een ontoereikend saldo heeft, het geheugen van uw telefoon is vol of het feit dat u de SMS-code te vaak heeft aangevraagd.

We begrijpen dat u nerveus kunt zijn wanneer u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd. Neem contact op met onze 24/7 klantendienst via de online chat of dien een ticket in en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Taal