Hoe kunt u uw KuCoin-account uitschakelen of verwijderen?

Hoe schakelt u uw KuCoin-account tijdelijk uit?

Als u uw KuCoin-account tijdelijk wilt uitschakelen, kunt u dit doen zonder uw KuCoin-handelsgeschiedenis, API's of gegevens permanent te verwijderen door uw KuCoin-account te blokkeren. Raadpleeg de volgende handleiding om te leren hoe u uw KuCoin-account tijdelijk kunt uitschakelen of blokkeren:

Hoe kunt u uw KuCoin-account blokkeren en opnieuw vrijgeven?

Hoe verwijdert u uw KuCoin-account?

KuCoin staat gebruikers toe om hun KuCoin-account en gerelateerde gebruikersgegevens te verwijderen. Wanneer u een KuCoin-account aanmaakt en de diensten van het KuCoin-platform gebruikt, moet KuCoin bepaalde persoonlijke gegevens over u inwinnen. Deze informatie kan onder meer betrekking hebben op uw persoonlijke identiteit, transactiegegevens en transactieoverzichten. Raadpleeg het privacybeleid van KuCoin als u meer wilt weten over het type gegevens dat door KuCoin wordt ingezameld.

Voordat u uw KuCoin account verwijdert, is het belangrijk om de volgende informatie in acht te nemen:

Zodra u uw KuCoin account heeft verwijderd, kunt u de volgende handelingen niet meer verrichten:

• Inloggen, storten, opnemen of met uw account handelen
  • Via uw KuCoin-account toegang tot al uw gegevens krijgen
  • Toegang tot handelsgeschiedenis of API's krijgen die aan uw account zijn gekoppeld

Het is belangrijk op te merken dat nadat u uw account met succes heeft verwijderd, alle lopende transacties die met uw account zijn geassocieerd worden geannuleerd. KuCoin raadt u aan alle posities te sluiten en activa op te nemen voordat u uw KuCoin-account verwijdert.

Als u uw KuCoin-account verwijdert, is het verstandig om de walletadressen die met uw account verband houden uit uw andere wallets te verwijderen of te wissen om het risico dat u activa verliest te minimaliseren.

Om een aanvraag in te dienen om uw gegevens te verwijderen, moet u uw KuCoin-account verwijderen. Zodra u uw KuCoin-account heeft verwijderd, worden uw persoonsgegevens gedurende één jaar door KuCoin bewaard om aan een eventuele latere beoordeling van uw account door financiële instellingen of strafrechtelijke onderzoeken door relevante instanties te voldoen. Als dergelijke beoordelingen of onderzoeken niet binnen het jaar plaatsvinden, verwijdert KuCoin al uw persoonlijke gegevens definitief.

Hoe verwijdert u uw KuCoin-account via de KuCoin-app?

1. Open de instellingen van uw KuCoin-account door het icoontje linksboven in uw KuCoin-app te selecteren.

2. Ga binnen de instellingen van uw KuCoin-account naar “Beveiliging”.

3. Kies onder de beveiligingsinstellingen “Account verwijderen”.

4. Bekijk de informatie die binnen het dialoogvenster “Account verwijderen” wordt weergegeven zorgvuldig.

图形用户界面, 文本, 聊天或短信

描述已自动生成

5. Zodra u de algemene voorwaarden voor het verwijderen van uw KuCoin-account heeft gelezen en begrepen, vinkt u “Ik begrijp en accepteer de consequenties volledig” aan en selecteert u de knop “Account verwijderen”.

Hoe verwijdert u uw KuCoin-account via uw desktop, laptop of het web?

1. Open de instellingen van uw KuCoin-account door het icoontje rechtsboven op de KuCoin-website te selecteren.

2. Ga binnen de instellingen van uw KuCoin-account naar “Beveiliging”.

3. Kies onder de beveiligingsinstellingen “Account verwijderen”.

图形用户界面, 文本, 应用程序, 电子邮件

描述已自动生成

4. Bekijk de informatie die binnen het dialoogvenster “Account verwijderen” wordt weergegeven zorgvuldig. Zodra u de algemene voorwaarden voor het verwijderen van uw KuCoin-account heeft gelezen en begrepen, vinkt u “Ik begrijp en accepteer de consequenties volledig” aan en selecteert u de knop “Account verwijderen”.

Houd er rekening mee dat het verwijderen van een account permanent en onomkeerbaar is. Zodra u het proces voor het verwijderen van uw account heeft voltooid, kan uw account niet meer worden hersteld en kunt u geen gebruik meer van de bijbehorende diensten maken. Bekijk de herinneringen op de pagina zorgvuldig.

Voor het geval u in de toekomst van gedachten verandert, kunt u uw account ook tijdelijk uitschakelen.

Als u meer informatie over het uitschakelen of verwijderen van uw KuCoin-account nodig heeft, neem dan contact met het ondersteuningsteam van KuCoin op. Raadpleeg de volgende handleiding als u niet zeker weet hoe u contact met het ondersteuningsteam van KuCoin kunt opnemen.

Hoe contacteer ik het ondersteuningsteam van KuCoin?