Verbindingsdienst voor mobiele telefoons

Veiligheid is een van KuCoin's belangrijkste aandachtspunten. Om uw account te beschermen en de mogelijke diefstal van uw activa te vermijden, heeft KuCoin een verbindingsdienst voor mobiele telefoons geïntroduceerd.

Om de veiligheid van uw account te waarborgen, wordt aanbevolen dat u tegelijkertijd meerdere beveiligingsinstellingen uitvoert. Een goede beveiligingscombinatie kan bijvoorbeeld Google 2FA verificatie + E-mail verbinding + Handelswachtwoord of Mobiele telefoon verbinding + Handelswachtwoord zijn.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw mobiele telefoon met uw account kunt verbinden en hoe u deze verbinding kunt wijzigen.

Inhoud

1. Landen waarvoor we de verbinding van mobiele toestellen ondersteunen
2. Hoe kunt u een mobiele telefoon met uw account verbinden?
3. Hoe kunt u het verbonden telefoonnummer wijzigen?

1. Landen waarvoor we de verbinding van mobiele toestellen ondersteunen

KuCoin probeert meer landen voor de registratie en verbinding van mobiele toestellen te ondersteunen. Momenteel bieden we ondersteuning voor de volgende 63 landen:

1. Slowakije (+421) 33. Spanje (+34)
2. India (+91) 34. Nederland (+31)
3. Turkije (+90) 35. Duitsland (+49)
4. Filippijnen (+63) 36. Australië (+61)
5. Vietnam (+84) 37. Italië (+39)
6. Rusland (+7) 38. Ierland (+353)
7. Oekraïne (+380) 39. Zweden (+46)
8. Polen (+48) 40. Zwitserland (+41)
9. Nigeria (+234) 41. Tsjechië (+420)
10. Roemenië (+40) 42. Macao China (+853)
11. Korea (+82) 43. Maleisië (+60)
12. Finland (+358) 44. Verenigde Arabische Emiraten (+971)
13. Noorwegen (+47) 45. Qatar (+974)
14. België (+32) 46. Mexico (+52)
15. Hongarije (+36) 47. Chili (+56)
16. Hong Kong China (+852) 48. Peru (+51)
17. Taiwan China (+886) 49. Dominicaanse Republiek (+1)
18. Singapore (+65) 50. Nieuw-Zeeland (+64)
19. Israel (+972) 51. Portugal (+351)
20. Kazakhstan (+7) 52. Azerbeidzjan (+994)
21. Argentinië (+54) 53. Armenië (+374)
22. Colombia (+57) 54. Wit-Rusland (+375)
23. Costa Rica (+506) 55. Georgië (+995)
24. Uruguay (+598) 56. Kyrgyzstan (+996)
25. Zuid-Afrika (+27) 57. Moldavië (+373)
26. Slovenië (+386) 58. Tadzjikistan (+992)
27. Canada (+1) 59.Turkmenistan (+993)
28. Indonesië (+62) 60. Estland (+372)
29. Verenigd Koninkrijk (+44) 61. Saoedi-Arabië (+966)
30. Thailand (+66) 62. Koeweit (+965)
31. Brazilië (+55)
32. Frankrijk (+33)

Tips:

• Op basis van de huidige beveiligingsinstellingen van KuCoin bent u verplicht de Google 2FA verificatie in te stellen als u uw account niet met uw mobiele telefoon kunt verbinden. Klik alstublieft hier voor meer informatie over hoe u de Google 2FA verificatie kunt instellen.

2. Hoe kunt u een mobiele telefoon met uw account verbinden?

Stap 1: Klik op de avatar en selecteer Accountbeveiliging in het vervolgkeuzemenu. Klik bij Telefoon op Instellen.

Stap 2: U wordt vervolgens gevraagd om een verificatiecode in te voeren, dit kan ofwel een Google 2FA code of een e-mailverificatiecode zijn.

Stap 3: Selecteer op de volgende pagina, de code van het land, voer het telefoonnummer in dat u wilt verbinden en klik op Code verzenden. De verificatiecode wordt per SMS naar uw mobiele telefoon verzonden. Voer de verificatiecode in en klik op Activeren om de procedure te voltooien.

3. Hoe kunt u het verbonden telefoonnummer wijzigen?

(1). Als u uw verbonden telefoonnummer wilt wijzigen en nog toegang tot uw vorige nummer heeft, meld u dan op uw KuCoin-account aan, klik op BeveiligingsinstellingenTelefoonWijzigen.

Kies SMS-verificatie of e-mail + Google 2FA verificatie om de verificatie te voltooien. Voer vervolgens uw nieuwe mobiele telefoonnummer in om de SMS-verificatiecode te ontvangen en het toestel te activeren.

(2). Als u geen toegang tot uw vorige telefoonnummer meer heeft, ga dan naar de aanmeldpagina en klik nadat u uw wachtwoord heeft ingevoerd op Op SMS-verificatie overschakelen , u zult vervolgens de knop Telefoon niet beschikbaar? zien.

Klik op de knop om de beveiligings- en identiteitsverificatie te voltooien. Hierna kunt u uw account met een nieuw telefoonnummer verbinden.

(3). Als u geen toegang tot uw vorige telefoonnummer heeft en op dit moment geen nieuw telefoonnummer heeft, neem dan contact op met de online klantendienst of dien een ticket in voor verdere hulp.

Tips:

• Om de veiligheid van uw account te waarborgen, worden de opnamediensten op KuCoin en P2P fiat handelen tijdelijk voor 24 uur gesloten nadat u uw mobiele telefoonnummer heeft gewijzigd.

We hopen dat dit artikel voor u nuttig is geweest. Neem via de online chat contact met onze 24/7 klantendienst op of dien een ticket in als u nog andere vragen heeft.

We wensen u veel plezier met het handelen op KuCoin!