Hoe vraag ik een KuCard aan?

Ga naar de KuCoin-startpagina, selecteer het tabblad Meer en klik vervolgens op KuCard. Of ga hier direct naar het portaal om een aanvraag in te dienen.

1. Klik op het KuCard-tabblad op Nu aanvragen.

KuCard Application.png

2. Controleer of de naam van de kaarthouder met uw KYC-gegevens overeenkomt. Nadat u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid heeft gelezen en geaccepteerd, klikt u op Volgende.

KuCard Application 1.png

3. U kunt de naam die op uw kaart wordt gedrukt, kiezen en personaliseren. Als u klaar bent, klikt u op Volgende.

KuCard Application 2.png

4. Voer het adres in waar uw fysieke kaart naar moet worden verzonden.

Let op: dit is momenteel exclusief voor adressen in Europa. Kies uit standaard- of spoedlevering en voer vervolgens uw adres met Engelse letters in.

KuCard Application 3.png

KuCard Application 4.png

5. Stel een 3DS-wachtwoord in, dat wordt gebruikt om uw online betalingen te verifiëren.

KuCard Application 5.png

Verzendgegevens

Standaardlevering: gratis, arriveert binnen 2-3 weken zonder traceren. Neem contact met de klantendienst op om uw adres te wijzigen. Traceren wordt niet ondersteund.

Spoedlevering: kost 30 EUR, betaald van het saldo op uw Betaalaccount. Levering binnen ongeveer 5 dagen die u via het tabblad Mijn kaart kunt volgen. Keuze uit DHL Express of DPD Express. Meld u op elk gewenst moment vóór verzending aan.

Na het indienen van de aanvraag

Zodra u klaar bent, ontvangt u een bevestigingsmail.

Uw virtuele KuCard is klaar voor gebruik en u kunt alle benodigde gegevens op het tabblad KuCard op uw Betaalaccount vinden.

Als u problemen ondervindt of vragen heeft, staat ons ondersteuningsteam klaar om u te helpen.

Veel plezier met uw nieuwe KuCard!

KuCard Application 6.png